RING OSS -

Kranbil Stockholm

RING OSS -

Om oss

Vi har funnits i 10 år och har kranbilar i Stockholm som vår specialitet inom åkeribranschen.

Larmac Transport i Stor Stockholm AB grundades 2011 och började blygsamt sin verksamhet med en bärgningsbil och en kranbil i Stockholm. Under 10 år har vårt transportverksamhet växt enormt med 6 anställda och 18 fordon. Vi tar oss an mindre och större jobb inom specialtransport, kranlyft och kranbil i Stockholm. Våra kunder är både privatpersoner och företag som behöver hjälp med alla typer av specialtransport av större och komplexa last och gods. 

Kontakta oss när ni behöver hjälp med specialtransport eller kranbil i Stockholm!

Proffs på kranbil i Stockholm

Ska du bygga hus eller renovera fritidshus? Den typen av projekt kräver förflyttningar av större objekt och gods som endast kan utföras smidigt och effektivt med kranbil i Stockholm. Vår expertis är just inom specialtransport som även omfattar kranbil i Stockholm. Vi erbjuder dessutom prisvärda tjänster på arbeten med kranbil i Stockholm och hela Sverige, när det finns behov för det.

Hos oss hittar du alltid en kranbil i Stockholm som passar alla typer av uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa våra kunder att transportera stora och små gods samt flytta tunga föremål med hjälp av våra moderna kranbilar.Vår ambition är att vara det självklara valet för kranlyft och specialtransport i hela Sverige. Vi finns här för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Vi har genom vårt mångåriga arbete och långsiktiga kundrelationer blivit ett omtyckt och etablerat åkeri företag på marknaden. Vi investerar i vår maskinpark löpande och byter fordon kontinuerligt för att alltid arbeta med moderna fordon som efterlever gällande miljökrav. På våra uppdrag har vi alltid kompetent personal med rätt behörighet på plats. Kontakta oss och få en offert på vad vårt arbete med kranbil i Stockholm!

Nöjda kunder 

Vi har hjälpt våra kunder med specialtransport och kranbil i Stockholm i 10 år. Eftersom vi alltid anstränger oss till det yttersta för att ge våra kunder god service har många av dem blivit trogna återvändande kunder som alltid kontaktar oss när de har behov av specialtransport. 

Har använt Larmac i flera år för att transportera min Sealine 34 flybridgebåt mellan Huddinge och Värmdö. Har upplevt mycket bra service då företaget varit punktliga och noggranna vid kranlyft och transport.


– Arthur Gustavsson