RING OSS -

Kranbil Stockholm

RING OSS -

Kranbil

Specialtransport och kranbil i Stockholm är vår specialitet!

Lyft med kranbil i Stockholm är ett effektivt sätt att underlätta arbete inom större och komplexa projekt. Vi erbjuder kranlyft och kranbil i Stockholm för alla behov och tillfällen, i synnerhet för större gods och last. Med våra moderna kranbilar kan vi hjälpa dig med upplyftning av byggmaterial, båt, bad och mycket mer. Vi erbjuder även specialtransport av båtar, förråd, bad och annat större gods.

Kontakta oss när du behöver hjälp med kranbil i Stockholm!

Proffs på kranbil i Stockholm

När du anlitar oss för hjälp med kranbil i Stockholm får du alltid kompetent personal med rätt behörighet som utför uppdraget. Oavsett om du behöver transportera maskiner eller båt ordnar vi lyft, förflyttning och placering på ett säkert och effektivt sätt. Även om vi främst utför uppdrag i Stockholm så hjälper vi även kunder från hela landet med arbeten som kräver transport och lyft. Är det dags för ett takbyte, renovering eller husmontering? Slipp krångel med svårhanterliga lyft och ta hjälp av vår kranbil i Stockholm istället!

Kranbil i Stockholm för alla behov

För det mesta anpassar vi tjänster med kranlyft och kranbil i Stockholm till projektets och uppdragets specifika omständigheter, behov och målsättning. Vår moderna maskinpark har olika storlekar på kranar för att passa de flesta behov. De mindre och smidigare kranar används till korta lyft. De större för tyngre lyft med lång räckvidd, som t.ex. för båtar och båttransport. Vi har även möjlighet att montera kran på kran för att utöka räckvidd och öka kranens effektivitet.

Berätta gärna för oss hur ert projekt ser ut och vilken typ av arbete ni behöver hjälp med. På det sättet kan vi planera och anpassa våra tjänster med kranbil i Stockholm redan i den initiala fasen.

 Vi erbjuder hjälp med kranbil i Stockholm av alla storlekar.                                                                          Vi har kranbil i Stockholm för alla behov
                                                                         och storlekar.