RING OSS -

Kranbil Stockholm

RING OSS -

Specialtransport

Vårt fokusområde är specialtransport som båttransport och kranbilar i Stockholm.

Förutom kranbil i Stockholm erbjuder vi även allt som faller inom specialtransport. Specialtransport omfattar stor del av vår verksamhet och många gånger kombinerar vi denna tjänst med kranlyft och kranbil i Stockholm. Vi kan frakta alla typer av större och komplexa gods i såväl större som mindre container.

Kontakta oss om du behöver hjälp med specialtransport eller kranbil i Stockholm!

Allt inom specialtransport

Vi har över 10 års erfarenhet med transport av båt-, container- och och specialgods. Vi har genom åren utvecklat och effektiviserat våra transportlösningar för att hela tiden ligga i framkant, både inom områden för specialtransport och kranbil i Stockholm. Alla våra moderna lastbilar lever upp till kraven för miljöklassen Euro 6. Våra specialtransporter är inte bara effektiva och snabba utan följer också tydligt uppsatta miljömål.

Containertransport

Tillsammans med kranbil i Stockholm utgör containertransport en stor del av vår verksamhet. Container är ett utmärkt sätt att frakta större gods på. En container skyddar effektivt godset mot väder, stöld och transportskador, och dessutom är containrar lätta att lasta och lossa. Vi ser till att godset kommer fram, tryggt och säkert, så att både avsändare och mottagare kan känna sig nöjda med våra tjänster. Oavsett vilken typ av specialtransport, eller om du behöver kombinera med kranlyft och kranbil i Stockholm, kan du alltid kontakta oss med funderingar kring ditt projekt. Vi har transportlösningar för de flesta behov!

Hos oss får du alltid hyra en container som passar dina förutsättningar och behov. Vi kan även anpassa tömningsintervallerna, så att du kan fortsätta ditt projekt utan störningar.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra containertransport och kranbil i Stockholm med omnejd!